о пројекту

DREAMHOUSE

 

Визуелни идентитет, веб дизајн и програмирање

DREAMHOUSE 1

Са циљем јасног одступања од комуникационих конвенција и трендова услуга на пољу дизајна ентеријера (где се конкуренти, глобално и локално, представљају углавном као бизниси продуженог физичког простора), компанија DH пионирски отвара пут уметности рекреирања личних простора.

Како бисмо осмислили аутентичну и високо диференцирану слику и наратив бренда, вратили смо се фундаментима уметности дизајна ентеријера људима, емоцијама и детаљима који воде ову ултимативну игру уметничког трагања.

Именовање Unlocked agency, дизајн логотипа и веб презентација три независне услуге на пољу дизајна ентеријера које компанија нуди осмишљени су и концептуализовани као портали у специфичне светове уметничког открића, отворени за професионалне и приватне кориснике.

Услуге: бренд стратегија, архитектура бренда, име, визуелни идентитет, дизајн алата, веб дизајн и програмирање,  UI/UX, CMS, SEO, E-commerce

DREAMHOUSE 3
DREAMHOUSE 4
DREAMHOUSE 5
DREAMHOUSE 6
DREAMHOUSE 7
DREAMHOUSE 8
DREAMHOUSE 9

Желите да
разговарамо?

контактирајте нас

Без обзира да ли је ваш пројекат велики или мали, једноставан или захтеван, позовите нас да заједно откријемо како Април може да вам помогне да унапредите раст вашег бренда и бизниса.