DREAMHOUSE

 

Interior Design & Home Products Company

Са циљем јасног иступа од комуникационих конвенција и трендова услуга на пољу дизајна ентеријера где се како глобално тако и локално конкуренти представљају у главном као бизниси продуженог физичког простора, компанија DH пионирски отвара пут уметности рекреирања личних простора. Како бисмо креирали аутентичну и високо диференцирану слику и наратив око бренда, вратили смо се фундаментима уметности дизајна ентеријера – људима, емоцијама, и детаљима који воде ову ултимативну игру уметничког трагања.

Именовање Unlocked agency, дизајн логотипа и Веб презентација три независне услуге на пољу дизајна ентеријера које компаија нуди су осмишљене и концептуализоване као портали у специфичне светове уметничког открића, отворени за професионалне и приватне кориснике.

Услуге: Стратегија Бренда, Архитектура Бренда, Име, Визуелни идентите, Дизајн алата, Веб дизајн и развој,  UI, UX, CMS, SEO, E-Commerce

Желиш да
разговарамо?

контактирај нас

Без обзира да ли је твој пројекат велики или мали, једноставан или захтеван, позови нас да разговарамо и заједно откријемо како Април може да ти помогне да твој посао постане још већи.