о пројекту

CHESS GAGUNASHVILI

Chess Academy

 

Services:

Visual Identity Design, Logo design, Copywriting

Illustration, Animation,

Website Design, UX, UI,

КРАЉЕВИ СУ ВЕЋ КРАЉЕВИ И КРАЉИЦЕ.

Племенит и узбудљив, дискретан, али ватрен, шах је јединствен израз људског духа који учи дете да буде борац, мислилац, мудрац. Шаховска академија Гагунашвили је основана 2020. године у Тбилисију, главном граду Грузија, земљи чаја и шаха. Академија организује индивидуалне и групне онлајн часове за децу различитог узраста и нивоа шаха, од велемајстора који су прославили игру са 64 поља широм света и наставника који воле рад са децом из целог света.

Дошли су код нас како би им урадили нови визуелни идентитет и дизајн сајта. Развили смо нови систем идентитета и јединствену прилагођену веб страницу са нагласком на предности и на позитиван утицај који шах може имати на децу.

Такође смо радили на писању текстова за потребе веб сајта, на један разигран начин као што је  и целокупни изглед и доживљај визуелног идентитета. Кроз микро анимацију смо хтели да постигнемо динамичније искуство.

Шах-мат.

CHESS GAGUNASHVILI ACADEMY 1
CHESS GAGUNASHVILI ACADEMY 2
CHESS GAGUNASHVILI ACADEMY 3
CHESS GAGUNASHVILI ACADEMY 4
CHESS GAGUNASHVILI ACADEMY 5

Желите да
разговарамо?

контактирајте нас

Без обзира да ли је ваш пројекат велики или мали, једноставан или захтеван, позовите нас да заједно откријемо како Април може да вам помогне да унапредите раст вашег бренда и бизниса.